17-годишната Теодора Мудева е в 11-клас на английската гимназия  в

...
17-годишната Теодора Мудева е в 11-клас на английската гимназия  в
Коментари Харесай

Мис България няма богато гадже и мечтае да стане шампион на страната по спортни танци

17-годишната Теодора Мудева е в 11-клас на британската гимназия  в Бургас, след това желае да следва право в СУ. Новата носителка на купата „ Мис България “ е с изящна фигура като статуетка, красиво лице и няма заможни родственици и богато гадже.

Най-красивата българка за 2018-а е родена в Сливен. В четвърти клас бъдещата миска зарязва националните танци, с които се занимава в продължение на пет години, и  да се запише на спортни. От напълно дребна й се постанова да пътува за шампионати из страната и чужбина.  С нея постоянно е брат й, който дълго време е деен играч, само че към този момент работи и следва висше, тъй че се наложило да спре тренировките.

Теодора и сътрудникът й в танците стават вицешампиони на България по-миналата година и два пъти са финалисти на шампионата. В доста интернационалните шампионати влизат на финалите измежду повече от стотина двойки.

В момента обаче миската си търси нов сътрудник, защото скоро се разделила с досегашния. Иска й се момчето да е на нейната възраст, с цел да не се постанова да е още веднъж при огромните, както е било преди. „ Така се надявам да станем първенци на България “ , споделя тя пред „ 24 Часа “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР